0610933563 info@oersteen.nl
van- steenkool naar diamant

Van Steenkool tot Diamant

Van steenkool tot diamant 💎

Vandaag gaan we samen een magische reis maken door de wereld van edelstenen. Ik ga je iets uitleggen over iets echt bijzonders – de geboorte van een diamant. Klinkt spannend, toch?

We duiken samen in de diepten van Moeder Aarde, waar steenkool zijn gewone jasje uittrekt en transformeert onder enorme druk en hitte. Het mooie is dat jij, net als een diamant, kunt oprijzen uit de steenkool en stralen als nooit tevoren. Dus leun achterover, ontspan en laat me je meenemen in dit prachtige proces. Vandaag neem ik je mee over, jouw schitterende transformatie: van Steenkool tot Diamant.

Een Sprankeling uit het Duister

Welkom in de wondere wereld van edelstenen, waar magie en mysterie hand in hand gaan. Het begint allemaal onder de grond, in die verborgen plekken waar steenkool zich verstopt. Maar wist je dat er iets bijzonders kan gebeuren met die doodgewone steenkool? Het kan zich namelijk omtoveren tot een schitterende diamant. Hoe cool is dat?

De Drukke Dans van Verandering

Nu wordt het pas echt interessant! Diep onder het aardoppervlak, waar de dingen behoorlijk heftig zijn, vindt er een dans plaats tussen druk en verandering. De koolstofatomen in steenkool worden flink onder druk gezet. Het is alsof ze in een stevige knuffel belanden die ze aanspoort om te transformeren en te groeien. Net zoals wij vrouwen, met al onze ups en downs, kunnen ook wij groeien en stralen te midden van onze drukke levens.

Een Reis naar Binnen

Weet je wat zo tof is? Terwijl de druk toeneemt, begint er iets magisch te gebeuren vanbinnen. Die atomen beginnen te herorganiseren en vormen een prachtig kristalrooster. En voilà, daar is ‘ie dan, een fonkelende diamant! Het is eigenlijk een beetje zoals onze persoonlijke reis, waarbij we onze ruwe kantjes bijschaven en onze ware essentie ontdekken. Zo kunnen we stralen als de prachtige diamanten die we zijn.

Een Glansrijke Ontwaking

En dan, na miljoenen jaren van geduldige transformatie, gebeurt het: de diamant ontwaakt! Hij wordt naar het aardoppervlak gebracht door Moeder Natuur zelf, als een cadeautje aan de wereld. Net zoals jij, als een sterke vrouw, die haar eigen schoonheid en kracht omarmt, straalt de diamant met zijn ongeëvenaarde pracht. Weet je wat dat betekent? Dat ook jij, met al jouw unieke eigenschappen, kunt stralen als nooit tevoren.

diamant-blog-uitleg-ontstaan-uit-steenkool-

Jouw Innerlijke Diamant

Lieverd, te midden van deze betoverende reis van transformatie, wil ik dat je even stilstaat bij jezelf. Neem een diepe ademhaling en voel de kracht in je hart, en het vuur in je. Want hier, in het diepste van jou, bevindt zich een schitterende diamant – jouw innerlijke juweel.

Ik begrijp dat het leven soms hectisch kan zijn. Er zijn uitdagingen, onzekerheden en momenten waarop je jezelf misschien even verloren voelt. Maar laat me je iets vertellen: je bent zo veel sterker dan je denkt. Net als die koolstofatomen die onder immense druk veranderden, heb jij het vermogen om te groeien en te stralen.

laat het oude lost

Neem de tijd om naar binnen te kijken en je ware essentie te omarmen. Laat oude angsten los, koester je dromen en wees niet bang om jezelf te laten zien. Juist in je kwetsbaarheid schuilt jouw kracht. Sta jezelf toe om te groeien en te schitteren, net zoals die prachtige diamant.

Herinner jezelf eraan dat je een kostbaar juweel bent, uniek en waardevol. Je hoeft niet perfect te zijn, want perfectie is slechts een illusie. Het gaat erom dat je jouw eigen licht laat stralen, met al je imperfecties en bijzondere eigenschappen.

Dus lieverd, laat je innerlijke diamant schitteren. Wees moedig, wees liefdevol en wees trouw aan jezelf. Durf jezelf te zijn en de wereld te tonen wat je in je hebt. Vertrouw op je eigen kracht en geloof in de prachtige transformatie die je doormaakt.

Vanuit het diepste van mijn hart moedig ik je aan om te stralen als de prachtige diamant die je bent. Je verdient het om gezien te worden, om te schitteren en om jezelf lief te hebben. Dus omarm je innerlijke juweel en laat het schitteren, want de wereld heeft jouw unieke glans nodig.

Onthoud altijd: je bent een diamant in wording, een stralende ziel. Vertrouw op jezelf en omarm jouw schitterende transformatie.

Nu is het jouw tijd…🤩

Stel je voor: een serene ruimte gevuld met de kalmerende energie van edelstenen. In het midden van de kamer bevindt zich een weelderig “edelstenen bed” waarop je kunt liggen en volledig tot rust kunt komen. De edelstenen om je heen zorgen voor een harmonieuze sfeer en creëren een gevoel van diepe ontspanning.

Tijdens de edelsteen therapie-sessie word je omringd door de harmoniserende kracht van zorgvuldig gekozen edelstenen. De diamant, het stralende middelpunt, wordt strategisch geplaatst om jouw zonnevlecht (3e chakra) te stimuleren en te activeren. De energie van de diamant ontwaakt de kracht in jou die zo lang heeft gesluimerd.

Terwijl je ontspannen in het comfortabele “edelstenen bed” ligt, voel je de magische energie van de diamant door je heen stromen. Angsten en twijfels worden weggevaagd, terwijl jouw innerlijke juweel begint te schitteren. Je voelt de kracht van je zonnevlecht ontwaken, en je bent vastberaden om eindelijk te doen wat je al zo lang wilt, zonder je nog langer te laten tegenhouden door de reacties van anderen.

De ware transformatie

Na de sessie sta je op, voel je je krachtig en moedig. Je voelt de energie van de diamant resoneren in elke vezel van je wezen. Je bent klaar om jouw diepste verlangens te omarmen en ze tot leven te brengen. Je laat de angst voor de reacties van anderen achter je, want je weet dat jouw ware glans niet afhankelijk is van hun goedkeuring. jouw schitterende transformatie: van steenkool tot diamant. Omdat je dit verdient.

Wacht niet langer en klik op de onderstaande knop om jouw betoverende edelsteen therapie-sessie in het “edelstenen bed” met de schitterende diamant te reserveren. Geef jezelf toestemming om te stralen, om jouw innerlijke juweel te omarmen en eindelijk te doen wat je al zo lang wilt. De wereld wacht op jouw stralende energie en unieke bijdrage!

Plan nu een diamanten sessie met mij, en dan zorgen we samen voor jouw schitterende transformatie: van steenkool tot diamant

Lees alles over de heerlijke Diamant edelsteen therapie sessie  

Klik hier 

Liefs Ruby 🌸

luister hier naar de podcast  alles over edelstenen met Ruby 

Lees hier over de geboortesteen, of bij welke horoscoop de diamant hoort.

Nog meer lezen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *