wat moet je nu kiezen?

welke edelsteen past bij jou
Yess een 1 op 1 sessie
Je kijkt naar de stenen en dan… 

Welke is de juiste? 

Edelstenen vind je prachtig, je kijkt er altijd graag naar. Maar je weet nooit welke je moet kiezen.

Turend op je beeldscherm, alle stenen na gelezen.. en nu weet je het nog niet.

  • kies je met je ogen dicht
  • kan je deze wel gebruiken
  • is dit wel de juiste steen voor je klacht
  • welke is het beste voor nu
  • hoe veel verschillende moet ik nemen

Dit zijn allemaal logische vragen, en daar is uiteraard een oplossing voor, je kan met mij tijd in plannen. Zodat je achteraf niet een andere edelsteen had moeten hebben. Maar direct de juiste, precies voor jouw problemen of klachten.

Hoe werken wij samen?

De juiste edelsteen is nodig, misschien heb je verschillende klachten. Dan kan je niet zomaar elke edelsteen gebruiken. Ik ga kijken wélke aan alle of bijna alle voorwaardes voldoet. Waardoor er een verschil in jouw leven kan komen.

Uiteraard bespreken we alles wat je dwars zit, je lichamelijke, geestelijke, sociale klachten of onbenoembare klachten… we gaan overal samen even langs.

Enkele voorbeelden van klachten:  vermoeidheid, vocht in de benen, bloeddruk, hoofdpijn.  Maar kan ook, financieel, faal-angt, libido, stress, bescherming van jezelf.

Door alles goed op een rijtje te zetten.. kan ik de juiste edelsteen voor je uitzoeken, soms komen er 2 á 3 uit, maar dat hoor je van mij. Het gaat er om dat de juiste edelsteen bij je komt.

Dit uur is heel bijzonder, want ik ga ook kijken waarom je deze pijn hebt, deze zorg, of dit probleem.

Ik ben chakra numeroloog, en bereken direct je geboorte datum zodat we samen kunnen kijken wat je herkent, waar het probleem wellicht ontstaan is. uiteraard waar er veranderingen kunnen komen en de inzichten die je gekregen hebt, kan je direct gebruiken.

Ik wist echt niet wat voor steen ik moest kiezen, ik zag er zoveel. Maar toen gaf je aan dat we er ook over konden contacten. Ik had natuurlijk een heel rijtje met klachten, maar jeetje wat je zei over mijn geboorte chakra’s het klopte gewoon allemaal. Ik ben mezelf echt anders gaan leren kennen en zien. Heel bijzonder. Dit gaf me wel een kick hoor en mijn edelstenen (Citrien & Bronziet) wauw.. prachtig. Ik draag ze veel bij me en er veranderd al heel veel. heel bijzonder, nogmaals dank je wel. 

nicolet

Uur met mij samen .. wat krijg je?

  • Ik leg je geboorte chakra’s uit waardoor je inzicht over jezelf krijgt.
  • Je leert je persoonlijke krachten kennen, welke je nu wellicht nog niet volledig benut.
  • We nemen je klachten onder de loep en gaan kijken waar dat vandaan kan komen, en kijken waarom het begonnen is.
  • Een heel uur 1 op 1 met mij. waar je heel veel inzichten kunt krijgen. 
  • De edelstenen ga ik ná de sessie voor je uitzoeken omdat deze aan alle voorwaardes moet voldoen om jou te kunnen helpen. Hier ben ik 40 -60 minuten extra mee bezig.

De investering voor je zelf is 89euro.

Door deze tijd aan jezelf te gunnen krijg je zoveel inzichten en mogelijkheden om te gaan groeien. en uiteraard een echt cadeautje aan jezelf. 

Je kan niet in  één nacht je Doel bereiken,

Maar je kan wel in één nacht van Richting veranderen.

 

 

Ruby-zit-in-de-natuur

Wanneer ik de juiste edelsteen (nen) voor je heb uitgezocht stuur ik je een e-mail. Daarin geef ik aan wat de kosten van jouw steen zou zijn. De kosten voor de edelsteen zitten niet bij deze sessie inbegrepen. Elke steen heeft zijn eigen prijs.

De kosten van de stenen stuur ik mee in de e-mail. Wanneer je jouw gekozen stenen wilt ontvangen, maak ik een super mooi pakket voor je klaar, en verstuur ik je mooie steen heel snel naar je toe. (met allerlei verrassingen … whoop whoop 

Hoe gaat het in zijn werk

Wat ga ik voor je doen?

Wanneer je jouw geboorte datum- en tijd aan mij door geeft,  krijg ik al een mooi in- en overzicht van jou. Door deze gegevens kan ik zien waar de schoen wringt.

We gaan een uur met elkaar sparren, praten, kijken wat anders kan. Hoe komt het dat je regelmatig tegen een zelfde situatie aanloopt. Door dit inzicht openen er mooie deuren voor je….  De deuren naar de pure jij. 

Uiteraard ga ik je geboorte datum uitleggen, wat zijn je krachten en waar kan je aan werken.. deze nieuwe inzichten zullen je anders naar jezelf laten kijken. Dit uur zal voor een grote verandering kunnen zorgen.

De edelsteen die ik voor je ga uitzoeken (na onze sessie) zal gaan versterken wat versterkt mag worden, en verzachten wat nodig is. 

De edelsteen die ik voor je uitzoek, zal precies kloppen bij wat jij nodig hebt op dit moment.

Vul hier je gegevens in dan kunnen we een afspraak maken.

3 + 10 =

9

Contact met Ruby

Oersteen & Edelstenen
Ruby Brands
Jean monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

Mobiel: (+31) 06-10933563

Email: info@oersteen.nl

KvK: 74660764
BTW: NL001968952B47

Algemenevoorwaarden | Privacy verklaring 

 FAQ