0610933563 info@oersteen.nl

Oersteen

Ontdek Jouw Oersteen

Stel je voor dat je terug kunt gaan naar jouw pure zelf, zonder alle ruis en invloeden van buitenaf. Met de Oersteen kom je thuis bij wie je echt bent, diep van binnen. Deze unieke steen is niet zomaar een edelsteen; het is jouw persoonlijke sleutel tot zelfkennis en authenticiteit.

 

Onbegrends jezelf zijn…

Voel je weer gezien en gehoord

Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet volledig gewaardeerd wordt? Worstel je soms met zelftwijfel, vooral na de ervaringen uit het verleden zoals pesten of niet gezien worden? De Oersteen helpt je terug te keren naar je ware zelf, vrij van de lasten van het verleden.

Herken je dit?

 • Voel je je vaak onzeker en ondanks alles dat je al hebt geprobeert heeft het nog niets opgelost?
 • Heb je moeite om jezelf te waarderen omdat je denkt dat je niet goed genoeg bent, of beter zou moeten kunnen?
 • Worstel je met het gevoel dat je niet echt jezelf bent, maar weet niet waar je moet beginnen?
 • Vind je het moeilijk om jezelf te uiten of op te komen voor wat je echt wilt?

De oersteen

Jouw terugkeer naar essentie

In het leven nemen we vaak onbewust dingen over van anderen—meningen, overtuigingen, en gedragspatronen. Met de Oersteen doorbreek je die patronen en ga je terug naar de kern: wie was je voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn?

De Oersteen is meer dan een fysieke steen; het is een spiegel van je ware zelf, resonant met jouw unieke energieën vanaf het moment van je geboorte.

De Magie van de Oersteen

Deze steen helpt om belemmerende overtuigingen los te laten en nodigt je uit om onbegrensd jezelf te zijn. Voel hoe oude zorgen verdwijnen en plaatsmaken voor nieuwe mogelijkheden.

 

Wat de Oersteen voor jou kan doen

De Oersteen is niet alleen een prachtige edelsteen, het is een krachtige bondgenoot in je reis naar zelfontdekking en zelfverzekerdheid. Deze unieke steen is zorgvuldig afgestemd op jouw persoonlijke energie, waardoor je kunt beginnen met het helen van oude wonden en het versterken van je innerlijke kracht.

Voordelen van de Oersteen:

 • Versterkt zelfvertrouwen: Helpt je te herinneren aan je eigen waarde en kracht.
 • Doorbreken van oude patronen: Maakt een einde aan de cyclus van negatieve zelfspraak en zelftwijfel.
 • Verbetert zelfexpressie: Geeft je de moed om je ware zelf te uiten zonder angst voor oordeel.
 • Bevordert emotionele genezing: Helpt je te genezen van oude emotionele wonden, waaronder de pijn van pesten en genegeerd worden.

Mijn oersteen (berekend door Ruby Brands) is het beste dat ik mezelf heb kunnen geven! Toen ik ‘m bestelde had ik geen idee hoeveel deze steen voor me zou (gaan) betekenen. Ik vond het vooral interessant en was benieuwd wat er uit Ruby haar ingewikkelde, zeer nauwkeurige berekeningen zou komen. Na een paar weken kwam de envelop met de voor Ruby zo kenmerkende bloemetjes met daarin het certificaat van echtheid, de beschrijving van mijn oersteen, een persoonlijk berichtje, een heerlijk geurend wierookstaafje en uiteraard mijn oersteen zelf: een hele bijzondere Bumblebee! Ik weet nog dat ik dacht: “Wat een kleintje en hij glimt niet”, maar hij is voor mij van onschatbare waarde gebleken! In het begin had ik dat nog niet zo in de gaten, maar nu, ruim 3 jaar later, kan ik zeggen dat ik, sinds de komst van mijn oersteen en het daaropvolgende groepsprogramma van en de individuele coachingsessies met Ruby, steeds dichter bij mezelf gekomen ben. Ik sta steeds meer in mijn eigen kracht, durf voor mezelf te kiezen, geef beter mijn grenzen aan, volg mijn intuïtie, luister naar mijn hart en maak een geweldige ontwikkeling door, terug naar mijn basis, mijn essentie en dus mijn ware zelf. De oersteen heeft voor een ommekeer in mijn leven gezorgd, zowel privé als zakelijk, ik groei nog steeds en daar ben ik elke dag enorm dankbaar voor!

Bianca

Ik heb ruby een aantal jaar geleden mogen leren kennen, en oh wat is deze mooie vrouw een inspiratiebron voor mij geweest. Ze heeft me door een donkere tijd heengesleept met lieve, oprechte maar vooral bemoedigende woorden. Door haar ben ik echt in mezelf en mijn eigen kracht gaan geloven. Ik heb een paar jaar terug mijn prachtige oersteen bij haar mogen bestellen, en oh wat komt die nu goed van pas. Mijn oersteen, mijn trouwe begeleider tijdens het geven van readingen en fotolezingen…. Ik ben jou lieve Ruby eeuwig dankbaar, wat ben je toch ook een fantastische lieve vrouw ❤❤❤

Marijke

Jouw pure kern

 • Weten, dat je goed bent
 • Vertrouwen hebben in jezelf
 • Doen waar jij blij van wordt
 • Voor jezelf opkomen
 • Geloven in wie je bent
 • Trots op jezelf zijn

Unieke transformatie met de oersteen

 

Als enige chakra numerologe van de Benelux en de enige ter wereld die de Oersteen aanbiedt, geef ik je een unieke kans om diepgaand te verbinden met je ware zelf. Jouw geboortedatum en -tijd zijn de sleutels die ik gebruik om jouw persoonlijke Oersteen te berekenen. Deze speciaal voor jou geselecteerde edelsteen resoneert met jouw unieke energetische frequenties.

De Oersteen is meer dan alleen een edelsteen; het is een uniek energetisch match die jouw oorspronkelijke karaktereigenschappen en essentie weerspiegelt. Door deze verbinding op celniveau, herkent je lichaam de frequenties die je ooit eigen waren, vóór de wereld je veranderde. Dit maakt een krachtige, natuurlijke terugkeer mogelijk naar wie je in de kern bent, en faciliteert diepe emotionele en fysieke transformaties. Je zult merken dat oude emoties worden geruimd en herinneringen makkelijker toegankelijk worden, en je lichaam zich opmerkelijk snel aanpast aan deze hernieuwde staat van ZIJN.

 

Wat krijg je?

Wat Krijg Je?

 • Persoonlijke Oersteen: Een zorgvuldig berekende edelsteen die resoneert met jouw geboorte-energie.
 • 1-op-1 Coaching: Een op maat gemaakte sessie om jouw persoonlijke groei en kennis over de Oersteen te verdiepen.
 • Echtheidsverklaring en Uitleg: Alles wat je moet weten over jouw unieke steen en hoe deze jou kan ondersteunen.
 • Audio en muziek: De muziek sluit naadloos aan bij de verbinding met jezelf, samen met jouw oersteen. Ook de bijhorende podcast, video en nog meer ontvang je met het ontvangst van je oersteen.

Bestel Jouw Oersteen

Ben je klaar om je échte zelf te ontmoeten en de ketens van het verleden te verbreken? Bestel nu jouw Oersteen en begin aan een reis van ware zelfontdekking en transformatie.

Bestel jouw oersteen

Klaar voor deze bijzondere reis? Bestel nu jouw Oersteen en start jouw persoonlijke transformatie. Vul je geboortedatum en -tijd in bij de opmerkingen, en ik doe de rest. Ik kan niet wachten om je te helpen jouw pad te vinden en te volgen.

De investering voor de groei naar jezelf is 225 euro 

Dit is het mooiste cadeau dat je jezelf maar kunt geven

Ik ben ontzettend blij! 

Ik heb vandaag mijn hele mooie Oersteen van Ruby ontvangen. Het is een prachtige steen (Aventurijn). Hoe langer ik er naar kijk hoe mooier ik hem vind, en ik zie er steeds andere kleuren en dingen in. Het is een mooie gladde steen, en natuurlijk is een steen hard, maar hij voelt zacht aan. 

Prachtig als ik lees wat de werking van de steen is. Het voelt erg vertrouwd om de steen vast te houden.

Mijn eerste ervaring met mijn Oersteen: Ik heb rustig gezeten met mijn ogen dicht, de steen tussen mijn handen en de begeleidende muziek op de achtergrond. 

Onder mijn voeten begon het gelijk te stromen en mijn handen werden heel erg warm. Door de muziek en de oersteen wordt er zeker iets op gang gebracht. De steen voelt erg goed en als een verrijking in mijn leven en ik weet zeker dat de aventurijn mij nog een hoop goeds gaat brengen.

Ans Hogeboom

Ik zit klaar voor jouw oersteen! 

En jij? ben je klaar om echt een mega verandering te gaan ervaren, op een manier die je nog niet eerder ervaren hebt. 

Say YESSS to yourself

Berekende oerstenen

Cadeau gegeven oerstenen

Lees hier verschillende reacties van de mooie vrouwen

die hun oersteen hebben ontvangen.