0610933563 info@oersteen.nl

Oersteen & Edelstenen

Edelstenen webinar meld je hier aan!

Wat doen Edelstenen

 

Edelstenen hebben hun eigen krachten, karakter en looks, net als dat jij hebt.

Maar ja…  er  zijn heel veel verschillende soorten, dat soms wel eens voor verwarring kan zorgen.

Daarom wil ik je heel graag vertellen hoe ze werken, wat er gebeurt en wat ze voor jou kunnen doen.

ruby edelsteen hart seleniet
Ruby-Robijn-van-haar-vader

Hoe kwam ik bij de

edelstenen

Mijn naam Ruby, betekent Robijn, een mooie rode sterke edelsteen. Mijn ouders hebben gezorgd dat de naam die ik mag dragen, klopt bij mijn liefde voor de edelstenen.

Ik kreeg van mijn vader mijn eerste Robijn toen ik 12 jaar werd. Ik heb 3 robijnen van hem gekregen. Ze werden steeds ietsje groter, ‘omdat ook ik groeide’ zei hij. Met liefde draag ik deze Robijn dicht bij mijn hart.

Het is niet zo dat mijn leven rustig is verlopen, Net als een Robijn moest ik door vuur, hard worden, vechten en door de grond om mijn glans te krijgen. 

En daar geniet ik nu van.

 

De Oersteen

De oersteen brengt je terug naar je roots… De echte start van jouw leven. 

Door invloeden (vaak) van buitenaf kan je bepaalde drempels voor jezelf gecreëerd hebben, of gedachtes die niet écht van jou zijn.

De oersteen brengt je terug naar jouw PUURHEID. 

Ik bereken jouw OERsteen vanaf je geboortedatum en tijd. 

We zijn opgebouwd uit mineralen, zo ook een edelsteen. Door de berekening van je datum tijd en maanstand, kan ik de perfecte edelsteen berekenen die volledig bij  je klopt, de eigenschappen van de oersteen… zijn  jouw pure eigenschappen. 

Graag vertel ik je meer

Ruby in boks houding kracht

Ruby heeft voor mij mijn persoonlijk oersteen op basis van mijn geboortedatum en tijd berekend. Ik kreeg een prachtig pakketje thuis met mijn steen, een prachtige omschrijving en een presentje. De steen is werkelijk prachtig. In de mail nog een link naar een mooi begeleidende audio en een stuk muziek om te luisteren tijdens het ‘contacten’ met mijn oersteen. Ik heb dit in het park gedaan en het was heel bijzonder en krachtig. Prachtige ervaring. Dus wil jij ook terug naar jouw oerzijn zonder alle lagen en verhalen dan zou ik zeggen laat Ruby je oersteen berekenen en uitzoeken. Je krijgt er geen spijt van. En bonus: Ruby is ook nog eens een heel innemend leuk liefdevol mens. ❤️

Nathalie de Vries