Hoe werken edelstenen eigenlijk?

Hoe werken edelstenen Je hoort veel over edelstenen, vooral waar ze voor kunnen zijn en wat ze kunnen doen voor je.. Maar HOE werken edelstenen dan echt? Wat voor verschil…
Ruby in boks houding kracht
Ruby Brands
mrt 21, 2023

Hoe werken edelstenen

Je hoort veel over edelstenen, vooral waar ze voor kunnen zijn en wat ze kunnen doen voor je.. Maar HOE werken edelstenen dan echt? Wat voor verschil kunnen ze daadwerkelijk maken? Doordat hier veel vragen over zijn, deel ik dit graag in deze blog voor je. Ook heb ik hier een podcast over opgenomen, luister je liever dan je leest, dan staat de link onder aan deze pagina.

Edelstenen hebben een “vibratie”

de vibratie of de trilling, kunt je vergelijken met zwaartekracht of geluidsgolven. Zwaarte kracht geloven we allemaal, dat is aan toon baar, niet echt zichtbaar maar wel aantoonbaar. Wanneer ik een kopje laat vallen valt deze écht naar beneden, en in de meeste gevallen zal hij kapot vallen. Dat komt omdat een kopje zwaarder is dan de luchtdruk… en dan “BOEM” is ie kapot.

En dat is heel erg zichtbaar 😉

Geluidsgolven

Wanneer ik nu zou praten tegen jou, hoor jij niet zozeer de woorden die ik maak met mijn stem. Je ontvangt de trilling, en jouw oren, lichaam, hoofd maken daar woorden van. Op deze manier kunnen we een gesprek voeren, maar op de zelfde manier ontvang je ook het geluid van de radio, televisie of podcast. Wanneer je de radio van zender veranderd, krijg je andere muziek, of gesprekken te horen. Dit komt omdat je de radio van frequentie laat veranderen. Hierdoor komen er weer andere geluidsgolven.

Edelstenen werken eigenlijk niet anders, deze hebben een trilling, ze hebben een bepaalde frequentie. Deze frequentie (dus hoogte van de toon) zorgt er voor dat het lichaam reageert. Wanneer er dus bijvoorbeeld een probleem is in je lichaam, en je “legt” de juiste frequentie “aan” (dit leg ik later in deze blog nog even uit) Dan zal je lichaam daar op reageren. Dit gebeurt allemaal op cel niveau.

Voor edelstenen hoeven geen woorden gebruikt te worden, een edelsteen zoekt het probleem punt op. Via deze manier van communiceren, lichaam- frequentie- edelstenen komt er een verandering binnen in het systeem.

Wat gebeurt er nu echt in je lichaam.

Zoals je wellicht weet, bestaan we voor ongeveer 75% uit water. Dit water stroomt door je lichaam. Doordat er dagelijks een vast ritme is, zal dit water in een bepaald tempo door je lijf stromen. Dit water heeft een vaste “golf.” Deze golvende beweging is zoals je lijf nu gewend is. Door dat er niets veranderd in jouw systeem, zal deze golf gelijk blijven, en jouw probleem dus ook.

Hoe gaat het in zijn werk in de praktijk.

Wanneer jij bij mij in de praktijk bent, praten we met elkaar omdat ik wil weten wie jij écht bent. Uiteraard wil ik weten wat je heel graag wilt bereiken. Doordat ik de enige chakra numerologe in Nederland en België ben kan ik berekenen wie jij van essentie bent, en weet dan inderdaad wat jouw daadwerkelijke probleem is. (enige dat ik nodig heb is je geboortedatum – liefst ook de tijd).

Daarna leg ik de edelstenen bij je aan, die nodig zijn om de verandering in gang te kunnen zetten. We veranderen de frequentie in je lichaam. Deze frequentie die je nu hebt is niet helpend, want dit belemmerd jouw alleen maar.

Deze techniek heet edelsteen therapie.

Edelstenen-bijelkaar-oersteen-nl

Voorbeeld van een probleem

Stel je voor dat iemand niet meer bij het gevoel kan komen, overlevingsmodus heeft aan gezet en totaal niet meer weet wie ze zelf nu écht is.

Zoals ik vertelde heb je 75% water in je lichaam. Door dat er zoveel onrust in het lijf is, heeft het lichaam het idee dat er de hele dag een golfslagbad bezig is. Dat is vermoeiend, daar wordt je kribbig van, je voelt je niet begrepen en voelt continue die onrust in je lijf. Maar je hebt geen idee dat er een mega storm woed binnen in je. Je lijf denkt, “holy cow” het is mij te onrustig hier… ik zet een paar sluizen dicht, zand zakken voor de deur,  ter bescherming  tegen al die hoge golven.

Gevolg: Het lichaam zet energie punten dicht, waardoor je niet meer bij het gevoel kan komen. Hierdoor voel je onrust in je lichaam, herkent jezelf niet en het lichaam gaat rare kwalen vertonen.

Door de gekke kwalen ga je naar een dokter, de dokter kan niets vinden. Uiteindelijk zit het “tussen je oren”. Je wordt verwezen naar iemand waar je mee kunt praten. Uiteraard luchten de gesprekken op, maar het onrustige gevoel  komt steeds weer terug.

Ik ervaarde ook wel eens dat ik gewoon geen zin meer had om te praten. Ik voelde een soort weerstand om wéér dat hele verhaal te moeten vertellen, weer in de stront roeren.. ( hoe meer je roert hoe meer het gaat stinken 🙈 )

Met edelstenen hoef je niet te praten, ze doen wat ze moeten doen. Zij laten de zandzakken verdwijnen en zorgen dat de sluizen op een liefdevolle manier weer bij je open gaan.

Wat werken de edelstenen mooi he

Het zijn dus niet zomaar random stenen die je moet voelen “trillen” in je handen… er zit dus veel meer achter.

Dus kort samengevat, deze zorgen er voor dat de golven in jouw lichaam, veranderen van een onrustig golfslagbad naar een rustig kabbelend beekje.  Zodat de zandzakken niet meer nodig zijn. Deze bescherming is niet meer nodig.

De frequentie in jouw lijf wordt veranderd, waardoor de golven veranderen in een chill beekje, zodat jij weer relaxed adem kunt halen.

Edelstenen verliezen nooit hun pure eigen vibratie, wij mensen veranderen continue. We passen ons aan, aan de omgeving. Je ouders, broers, zussen, kinderen van de lagere school, opleiding, leerkrachten. Werkelijk iedereen heeft wel eens een andere mening van een ander aangenomen, terwijl je dat diep in je hartje niet zo voelden.

Op dat soort momenten ben je in de schoenen van een ander gaan lopen, en ben je uit de frequentie van jezelf gestapt.

En dat is wat edelstenen voor je doen, die resetten je naar de pure jij.

Edelsteen therapie

Tijdens mijn edelstenen bad die ik geef aan mijn klanten, bekijk ik exact welke edelstenen nodig zijn om “aan te leggen” zodat je de optimale verandering op cel niveau zult gaan ervaren.

Naast dat het ongelooflijk lekker & ontspannen aan voelt… Merk je nog weken er na wat voor verandering dit heeft gebracht. Wil je ervaren hoe het is om in een edelstenen bad te liggen?  ( dit is uiteraard niet een echt bad, je ligt op mijn behandel tafel, maar het voelt als een liefdevol warm bad wanneer je hier bent)

Voel je een , yesss ik wil in een warm bad komen, en rust in mijn lichaam & hoofd?

Bestel dan hier jouw edelstenen bad, en daarna krijg je mijn agenda opgestuurd, zodat je kan plannen wat jou het beste past.

Heel veel liefs Ruby🌸

 

ps. Wil je meer leren over edelstenen luister dan naar mijn podcast

Alles over edelstenen met Ruby klik hier 

www.oersteen.nl

Nog meer lezen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *