0610933563 info@oersteen.nl

Edelstenen met Ruby

Het geheim van edelstenen.

Since 1973

De edelstenen zitten in mijn bloed,

ik adem het.

Ruby Brands

Mijn Passie voor Edelstenen

Elke edelsteen heeft zijn of haar eigen kenmerken en deze kunnen je op zoveel manieren ondersteunen in je leven. Hun schoonheid alleen al kan een trots en blij gevoel geven, maar daarnaast hebben ze ook nog eens een helende werking. Edelstenen kunnen een wezenlijk verschil voor je maken, zowel mentaal, fysiek, spiritueel als gevoelsmatig.

Mijn naam, Ruby, betekent Robijn, een prachtige, diep rode edelsteen. De Robijn staat voor passie, vuur, doorzettingsvermogen en vertrouwen. Ze is ongelooflijk sterk en straalt warmte uit. Ze is mooi, verleidelijk, warm, vrolijk, blij en heeft een onweerstaanbaar charisma. De krachtige energie van de Robijn beschermt en is onbaatzuchtig.

Wat een rijkdom dat ik deze naam mag dragen! Ik ben dol op edelstenen en draag mijn naam met trots. Elke dag ben ik bezig met de kracht, uitstraling en energie van edelstenen. Ze kunnen grote veranderingen teweegbrengen. Elke edelsteen ondersteunt op zijn of haar eigen manier.

Neem gerust een kijkje in mijn online stenenwinkel, daar vind je een prachtige collectie edelstenen en aanverwante artikelen. Laat je betoveren door hun magie en ontdek welke steen bij jou past.

Ruby

Hier in deze video leg ik uit wat Ruby (Robijn) betekent. De passie, de warmte, het echte leven… ik leg het je uit.

Samen werking Edelstenen en Chakra’s

Chakra’s werken ook met het menselijke lichaam, de chakra punten maken verbinding met het fysiek en mentale.  Alles binnen én buiten het lichaam word gesteunt door de chakra’s. Chakra betekend “draaiend wiel” en onze cellen zijn natuurlijk altijd in beweging. 

Edelstenen en Chakra’s

Door de Chakra’s te stimuleren, wakker te houden en weten hoe je daar mee om kunt gaan wordt het lichaam sterker.

  • Body
  • Mind
  • Soul 

Deze samen zijn een drie-eenheid, werken ze niet samen, functioneert er iets niet ín, áán of óm het lichaam, dan krijg je een disbalans.

Chakra’s en edelstenen versterken elkaar. Op de foto zie je mij met mijn talkingstick. Hier kan je zien dat ik daar 9 edelstenen in heb verwerkt.

  1. 3 Edelstenen voor Body
  2. 3 Edelstenen voor Soul
  3. 3 Edelstenen voor Mind

Dit is ook de volgorde van onder naar boven je begint bij de stuitchakra en eindigt bij de kruinchakra.

Ik werk met 9 chakra punten waar de meeste mensen maar met 7 werken. Door mijn opleiding als chakra numerologe heb ik mij volledig gespecialiseerd in de edelstenen in combinatie met chakra’s.

Door deze combinatie kan ik iedereen nog beter helpen met de disbalansen die in de loop van het leven zijn ontstaan.

Het lichaam (body) laat als laatste zien dat het niet goed gaat met je, of het nu eczeem is of last van je grote teen.

Het start in het algemeen altijd in de geest (mind). Maar gaan we nog verder kijken, had je al veel eerder seintjes gehad..

Dat onrustige gevoel waar je niet de vinger op wist te leggen (soul).

Om dit te kunnen beet pakken werk ik met mijn intuïtie- energie , chakra’s en edelstenen zodat ik jou op de juiste manier kan ondersteunen.

Amethist Ruw Paars Puur

Edelsteen van de week

Dit is de week van de Amethist. De Amethist is een edelsteen die je zoveel inzichten laat zien, die je laat groeien voor jezelf. Hij zet je denken echt aan… maar ook je intuïtie.

Omdat hij verbonden is met je voorhoofd chakra. De voorhoofd chakra zit vanaf je neus botje naar je voorhoofd toe voel je een klein gaatje, en precies dát is je derde oog. Daar zit je intuïtie knopje.

Je willen weten, ook de dingen die je niet weet willen leren. Dat is waar je derde oog voor is, en zeker met de Amethist wordt deze kracht in jou extra aangezet.

Ik hoop dat je het leuk vond om de edelsteen van de week even te lezen. mocht je graag een andere steen uitgelegd  krijgen of een chakra … dan doe ik dat graag met liefde ..

Stuur mij even een berichtje: wie weet vertel ik volgende keer iets bijzonders over jouw edelsteen of chakra vraag ..

Liefs Ruby