0610933563 info@oersteen.nl

Ontdek de Kracht van het Edelstenen Bed

Heb je genoeg van al die eindeloze gesprekken over je problemen en belemmerende overtuigingen? Wil je echt een verandering voelen, zonder opnieuw door alles heen te moeten praten? Welkom bij het Edelstenen Bed, waar je een doorbraak kunt ervaren dankzij de krachtige energie van edelstenen.

Wat is het Edelstenen Bed?

Het Edelstenen Bed is een unieke en effectieve manier om je diepgewortelde blokkades aan te pakken. Door simpelweg te liggen en te ontspannen, laat je de edelstenen hun magische werk doen. Deze speciale behandeling combineert de energie van edelstenen met mijn expertise als enige chakra numerologe in de Benelux. Samen zorgen we voor een ongekende verandering op celniveau.

Hoe werkt het?

1. Blokkades Aanpakken: Veel van je huidige problemen, zoals het gevoel van onzekerheid, jezelf niet durven zijn, en moeite met keuzes maken, beginnen met negatieve gedachten en overtuigingen. Deze kunnen voortkomen uit ervaringen in het verleden, zoals gepest worden, afwijzing, of het gevoel hebben dat je niet goed genoeg bent. Hoewel we het verleden niet willen oprakelen, kunnen we deze blokkades wél oplossen.

2. Liggen en Ontspannen: Je hoeft alleen maar comfortabel op het Edelstenen Bed te liggen. Omgeven door prachtige edelstenen en met zachte muziek op de achtergrond, kun je volledig ontspannen. Terwijl je wegdroomt, beginnen de edelstenen hun werk te doen.

3. Energie en Chakra’s: De edelstenen op het bed zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van je chakra’s en jouw unieke energie. Ze openen op een zachte, liefdevolle manier de energetische sluisjes in je lichaam die jarenlang gesloten zijn geweest. Dit leidt tot een diepe, helende verandering op celniveau.

4. Mindset en Lichaam: De edelstenen helpen niet alleen je lichaam te ontspannen, maar ze werken ook aan je mindset. Ze zorgen ervoor dat je eindelijk de overtuigingen kunt loslaten die je al zo lang tegenhouden. Zo kun je gaan doen wat je altijd al wilde, zonder al dat gepraat.

Wat kun je verwachten?

  • Diepe Ontspanning: Voel de stress en spanning wegvloeien terwijl je op het bed ligt.
  • Helende Energie: Ervaar de krachtige, helende energie van de edelstenen die direct invloed heeft op je lichaam en geest.
  • Blokkades Oplossen: Laat belemmerende overtuigingen los en ervaar een diepe innerlijke verandering.
  • Chakra Balans: Breng je chakra’s in balans voor een verbeterde energiestroom door je hele lichaam.
  • Herstel en Verjonging: Voel je herboren en verjongd na elke sessie.

 

Het edelstenenbed  heeft mij niet alleen een diepe staat van ontspanning gegeven, maar mijn lijf voelt nu na een paardagen nog steeds zachter. Spanningen die weg zijn in mijn kuiten en schouders.

Tony

Dank je wel Ruby voor het mooie begin van deze maandag. Voor mijn gevoel heb je ergens de angel uit getrokken, zooo dankbaar 🙏✨🌈☀️🙏✨🌈

Bianca

Waarom je dit  niet wilt missen

Deze behandeling is echt iets dat je moet ervaren. Het Edelstenen Bed pakket biedt een liefdevolle, en ongelooflijk effectieve manier om je leven te veranderen. Geen eindeloos gepraat meer, maar echte resultaten. Dit is jouw kans om de kracht van edelstenen te ontdekken en eindelijk te worden wie je altijd al wilde zijn.

Boek Nu Jouw Sessie

Ben je klaar voor een doorbraak? Boek dan nu jouw sessie op het Edelstenen Bed en ontdek de magie van edelstenen, chakra’s en mijn unieke expertise. Laat je lichaam en geest helen op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Klik hier om je sessie te bestellen en begin je reis naar een vrijer, gelukkiger en gezonder leven. Mis deze kans niet om jezelf te transformeren!

 

Gun jezelf deze transformatie 😍

 

Met het Edelstenen Bed Healing Pakket ga je van onzekerheid en twijfels naar zelfverzekerdheid en innerlijke balans. Je durft eindelijk jezelf te zijn en kunt makkelijker beslissingen nemen. Het gevoel van afwijzing en niet gehoord worden verdwijnt, en je voelt je geaccepteerd en gewaardeerd. Emotionele blokkades worden opgelost, wat leidt tot zowel emotionele als fysieke balans.

Voor slechts 347 euro investeer je in jezelf en gun je jezelf deze transformatie. Dit pakket biedt een enorme groei en verandering die je leven positief zal beïnvloeden. Deze investering in jezelf is een kleine prijs voor de waardevolle resultaten die je zult ervaren. 

Extra voordelen van het edelstenen bed pakket

Dit is niet zomaar een behandeling; het is een volledig transformatieproces. Na je sessie in de praktijk, zorgen we ervoor dat de laatste blokkades ook online worden opgeruimd. Hierdoor hoef je niet zelf te zoeken naar wat je tegenhoudt – ik vind het voor je en los het op. Dit pakket biedt:

  • Snelheid: Snelle groei en healing dankzij de unieke combinatie van edelsteen- en chakranumerologie therapie.
  • Gemak: Je hoeft zelf niets meer te doen; laat mij het werk voor je doen.
  • Uniek: Als enige chakra numerologe in de Benelux bied ik deze speciale combinatie aan.

Gun het jezelf!

Beleef de magie van het Edelstenen Bed en transformeer je leven vandaag nog. Boek je sessie nu en ervaar zelf de ongelooflijke resultaten. Klik hier om direct te reserveren!

Hoi Ruby, ontzettend bedankt voor de fijne reading! Het waren zoveel herkenbare punten en ik ga het schrijven en het opbouwen van tijden voor mezelf, activiteit en onspanning echt gebruiken! 

Amanda

Ik kom net van dansen af. Mijn vriendin zag aan mijn bewegen dat er iets veranderd is. Ik kan meer verschillende bewegingen maken…. Ik sta heel anders op mijn voeten 😀

Jannie

“Het Edelstenen Bed en chakra reading heeft zoveel voor mij  veranderd. Als schoonheidsspecialiste ben ik altijd in actie en draaf ik maar door 🙄maar deze sessies gaven me de rust en het vertrouwen die ik zo nodig had. Bij Ruby hoefde ik niets te doen; de edelstenen deden al het werk. Vooral toen ik mijn essentie ontdekte, voelde ik een nieuwe energie en durfde ik eindelijk mijn ding te doen. Deze twee sessies hebben voor enorme innerlijke groei gezorgd. Een geweldige ervaring!”

Mireille