vrijheid zon openarmen

De volle maan op 30 November

Whoop whoop de volle maan staat in super gave chakra’s. Ik kon het niet laten om je dit te vertellen want hierdoor kan jij ze deze dag bewust gebruiken. Zeker…

 

afbeelding edelstenen raken je

De Kracht van de Maan – dag

Vollemaan, 23 november 2020

Whoop whoop de volle maan staat in super gave chakra’s.

Ik kon het niet laten om je dit te vertellen want hierdoor kan jij ze deze dag bewust gebruiken. Zeker   om de juiste groei voor jezelf neer te zetten. Alles wat je aandacht geeft groeit. Dat geldt  zéker met een maan die op zijn krachtigst is.

Pak je pen en papier er bij, en ga schrijven waar je met “volle kracht” een verschil mee wilt maken. Lees snel welke chakra’s deze maan extra stimuleert.

Maar eerst

niet geheel onbelangrijk … je mag je edelstenen buiten leggen. Let even op, niet alle stenen mogen naar buiten. De maan is erg krachtig deze nacht, daarom kan je ook je edelstenen op de vensterbank leggen. Hoe fijn… dan hoef je de kou niet in ????.

Nee hoor buiten is altijd nét even krachtiger. Wanneer je je stenen buiten legt kan dit maximaal 2 dagen voor, en 2 dagen ná vollemaan.

De maan in het teken van…

Nu hoor je altijd zeggen dat de maan in het teken staat van .. en dan worden er 2 horoscopen genoemd. Deze keer zijn we gestart in de Boogschutter met de Tweeling (ascendant). Er is nog iets bijzonders .. de maan is half verduisterend,  dat geeft aan dat er een transformatie aan zit te komen voor je.

Zoals je wellicht weet, werk ik met chakra’s, ik ben chakra numeroloog en ik werk met edelstenen.. Hoe gaaf kan je werk zijn ???? Nu kan ik dus ook de maan naar chakra krachten vertalen ..

zooo gaaf !!!

maanstand november 2020

Voorhoofdchakra – Derde oog

Als basis voor deze hele maand (tot 21 december) 0 is het voorhoofdchakra jouw vriendje. Deze laat jou heel veel zien, ervaren, maakt nieuwsgierig en wil jou heel veel leren.

Dit is de maand om te gaan starten met meditatie, visualisatie. Daarnaast kan het maar zo zijn dat je je je dromen helder “voor ogen” gaat zien. Deze mooie paarse chakra help jou om meer in jezelf te kijken, vooral je intuïtie te gaan leren zien, want je krijgt beelden, in de vorm van dromen. Maar zie ze, luister naar ze, deze dromen komen niet voor niets ze willen je iets vertellen.

Dit is de maan van zelfreflectie, soms is dat natuurlijk een uitdaging, maar als jij wilt groeien… zal je ook voor je zelf met de billen bloot moeten.

Deze maand staat in het teken van je voorhoofdchakra, en deze chakra wordt versterkt door de Amethist. Wanneer jij de Amethist op je derde oog legt ( op je voorhoofd) ga jij super mooie inzichten krijgen.

Hoe werkt dit? Ga rustig liggen, leg de koude Amethist op je derde oog, zodra deze jouw lichaamstemperatuur heeft aangenomen… heb je een inzicht gekregen. Dan kan je de amethist van je voorhoofd – derde oog afhalen.

Er is nog een chakra aanwezig.

Deze is er van 30 november tot 1 december,  de Keelchakra. Deze heeft een blauwe kleur en ondersteunt je creativiteit en je communicatie.  Deze twee dagen zijn belangrijk voor je zelfexpressie.

Deze dagen mag je je gaan verdiepen in wat voor jouw belangrijk is. Staat er nog een belangrijk gesprek in de agenda? Plan deze dan maandag of dinsdag. Creative expressie en de communicatie loopt deze dagen als een zonnetje. Je timing binnen gesprekken zou nu perfect zijn, en jij weet precies wat je moet zeggen.

Dus wat heb jij eind van deze week op de planning staan dat om jouw creativiteit roept, bereid het dan deze dagen alvast voor.. je zit in de flow.

Voor deze volle maan keelchakra zou ik de Lapiz Lazulli gebruiken. Deze blauwe  koningssteen is krachtig, en laat je vloeiend spreken en je creativiteit komt met liefde zonder denken op papier. Laat deze blauwe kracht zijn werk maar doen deze twee dagen ..

 

De GOUDEN combinatie.

Je kan je dromen beleven, je kunt ze makkelijk uitschrijven en verwoorden. Hierdoor komt er logica in de plannen die je misschien al tijden hebt,  maar nog steeds niet duidelijk voor ogen had.

Je kunt heel veel voorbereiden deze dagen, plan jezelf vrij als je dingen zou moeten creëren want dit is het juiste moment .. go for it.

Voel waar je mee bezig mag en zet je denken uit .. volg je intuïtie en je creativiteit.

Ga deze dagen schrijven. Je kunt vroeger op gaan staan, pak je mooie schrift er bij, en schrijf.. schrijf alles op wat je ook maar in je hoofd hebt.

Daar ligt je Goud pak het beet… dit is het moment.

 

Heel veel liefs

 

Ruby

www.oersteen.nl

Nog meer lezen?

2 Reacties

 1. Ruby Brands

  Geweldig
  Ik heb zoveel mooie reacties gekregen op deze maan in de chakra’s blog… Echt mega tof!!
  Ik had het vinkje voor reacties nog niet aan staan op mijn site???? dus nu is hij er ????
  Mocht je de informatie die ik gedeeld heb leuk vinden, laat het weten????.

  Dan kunnen nog meer mensen deze blog lezen.
  Dank je wel
  Liefs Ruby ????

  Antwoord
 2. Laurie

  Wat een geweldige leuke blog!
  Zoveel positieve energie lees je er in terug! Super fijne en hapklare informatie! Word er helemaal blij van en ik ga gelijk aan de slag met mijn 3e oog!! Dankjewel ruby voor het moois wat jij deze wereld in brengt! ????

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *