wil je meer weten?

Alles is goed
ik wil wat vragen30 minuten gratis call

Heb je nog een vraag?

 

Je kan mij altijd een berichtje sturen!

Super gaaf dat je hier op de website bent van oersteen.nl. Er komt zo best veel informatie op je af. Wellicht heb je nog vragen of heb je iets waar je niet uitkomt. 

In dat geval kan je mij uiteraard altijd een email sturen. Deze zal ik zo snel mogelijk beantwoorden. 

Het kan ook zijn dat je gewoon mega blij bent, of iets anders wilt vertellen. Mijn mail staat altijd voor je open. 

Ik vind het natuurlijk super leuk als je mij volgt op instagram, facebook of linkedIn daar deel ik ook veel laatste informatie zodat jij zo snel mogelijk op de hoogte bent van nieuwe dingen op de site. 

Veel gestelde vragen

Hoe Reinig je een edelsteen

Met water spoelen:

Niet alle Stenen kunnen in het water gespoeld worden, dit kan vanaf hardheid 6 en hoger. het spoelen onder de kraan geeft een tijdelijke energie.

In de volle maan:

In de volle maan leg je elke maand je edelsteen en het liefste buiten. Door de energie van de maan, deze trekt water aan, (eb en vloed) krijgt jouw edelsteen weer kracht om te gaan shinen

In de aarde: 

Ook kan je je (edel) steen in de aarde reinigen, dit heeft een hele mooie werking. niet alle stenen kunnen in de aarde, de aarde is zeer krachtig en kan stenen aan “vreten”dan gaat de glans van je mooie steen… het liefste alleen de hardste stenen (bijv. kwarts – agaten)

maarrrrr…. let op .. ook aarde leeft,deze verschuift en zeker de mollen, wormen helpen daar een handje bij. Dus wanneer je je edelsteen in de aarde legt, kan het zijn dat hij daar de volgende dag niet meer ligt. Dus of baken het af,doe het in een bloem bak… zodat je weet dat hij niet weg kan lopen. 🙂

Wat geeft je steen nieuwe energie

De Amethist druse is dé steen die de edelsteen echt nieuwe energie geeft en energetisch reinigt.

Wanneer jouw steen bijvoorbeeld eerst voor een wondje heeft gezorgt, heeft hij deze energie bij zich, gebruik je hem de volgende keer bij jezelf goed voelen …

dan denkt hij wondje wondje.. energie geven.. goed voelen.. wondje.. energie .. goed voelen…

Dat werkt niet, dus reinig je edelsteen na een gerichte behandeling.

Je merkt het ook, elke steen die ik verstuur, is gereinigd op een Amethist druse en het voor én na gevoel is waanzinnig.

Ervaar het zelf, je merkt enorm veel verschil.

en de druse leg jij weer in de Volle maan.

Welke edelsteen niet!

Welke steen spoel je NIET in het water

leg je NIET buiten in de volle maan (mag achter het raam wel)

dat zijn alle stenen die eindigen op NIET

Alle stenen die eindigen met … “niet” niet… seleniet… leg je dus niet buiten… deze kan ook “niet” tegen water…

Dus ik denk dat dat heel makkelijk te onthouden is… hupelepup NIET .. die mag niet..

wees zuinig op je stenen …

En heel veel plezier er van.

werkt zo'n oersteen nou echt?

Ja de oersteen brengt je terug naar jouw start punt van dit leven. Wij bestaan uit mineralen. Iedereen is geboren met een bepaalde frequentie (trilling) zo ook de oersteen.

Daarom wordt de oersteen berekend vanaf ieders geboorte datum ( als het kan de tijd). Zodat jouw oersteen ook volledig klopt.

Door ervaringen van vroeger ben jij van je eigen pad gegaan. De oersteen is altijd in zijn eigen energie blijven geloven en heeft deze vast gehouden. Doordat hij / zij deze energie heeft weten te behouden vanaf de kern, brengt juist jouw oersteen je weer terug naar jouw oer-zijn.

kan je de oersteen overal kopen?

Een edelsteen kan je op veel plekken aanschaffen, maar de oersteen is Uniek! Deze techniek die ik gebruik om jouw unieke oersteen te berekenen, is zo bijzonder dat dit niet door iedereen gedaan kan worden… sterker nog,  op dit moment ben ik de enige die dit doet.  ook de naam oersteen, heb ik er aan gegeven. Dus .. hoe Uniek wil jij het hebben.

vandaar ook .. Oersteen.nl

KAn je mij "gewoon" even vertellen wat mijn oersteen is?

Naast dat de oersteen mega bijzonder is, en heel erg Uniek! Ben ik per berekening een week bezig om hem perfect te hebben, precies kloppend bij de geboorte datum, tijd, Chakra’s, maanstand en metalen. Soms ben ik 3 nachten aan het woelen in bed en schiet ik snachts wakker en ren ik naar boven om nog een keer te checken.. ik wil dat jouw oersteen volledig klopt.. tot op het laatste trillinkje.

De oersteen berekenen is geen natte vinger werk, dit gaat met berekeningen, liefde, respect en tijd, en zo ook de verzending zelf gaat met volle aandacht, liefde en oprechte aandacht.

Dus nee, ik kan hem of haar niet “even” aan je doorgeven. als je jouw oersteen wilt ontvangen kan je hem bij mij bestellen en zorg ik dat hij met alle liefde van de wereld bij je komt.

 

hartje oersteen keuze

graag naar

hartje oersteen keuze

graag naar

hartje oersteen keuze

graag naar

9

Contact met Ruby

Oersteen & Edelstenen
Ruby Brands
Jean monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

Mobiel: (+31) 06-10933563

Email: info@oersteen.nl

KvK: 74660764
BTW: NL001968952B47

Algemenevoorwaarden | Privacy verklaring 

 FAQ