0610933563 info@oersteen.nl

Neem contact op

 

Stuur een bericht.

Wat super leuk dat je op de website van Oersteen.nl bent beland! Hier vind je een schat aan informatie over edelstenen. Heb je vragen, kom je ergens niet uit, of wil je gewoon iets delen? Stuur me gerust een e-mail, ik antwoord zo snel mogelijk!

Misschien wil je gewoon vertellen hoe blij je bent met je edelstenen, of heb je tips, ervaringen of iets anders dat je graag kwijt wilt. Mijn inbox staat altijd voor je open en ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Heb je je al aangemeld voor mijn nieuwsbrief of luister je al naar de podcast “alles over edelstenen met Ruby” Daar deel ik de nieuwste informatie en updates, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van alle ontwikkelingen op de website. Laten we samen deze mooie wereld van edelstenen ontdekken!

Stuur me een bericht!

1 + 14 =

Mijn aanbod

Oersteen

De oersteen brengt je terug naar je roots… De echte start van je leven

Edelstenen met Ruby

Elke edelsteen heeft zijn of haar kenmerken. En deze kunnen ondersteuning bieden in je leven.

Het "Edelstenen bed"

Voel de magische energie van het edelstenen door je heen stromen.

Inspiratie

Lees meer over edelstenen, vraag mijn e-book aan of luister naar mijn podcast.