Onbegrensd jezelf zijn

Energie weg of een dipje?

Meestal ben je vol energie en help je je klanten in je praktijk. Jij helpt hun vol enthousiasme en geeft alles wat je kunt. Jij hebt uiteraard meer dan 1…

Cliënten kunnen je maken of breken.

De ene persoon gééft je energie en de ander néémt je energie. Wanneer jij een goed gevulde dag in je agenda hebt, is je energie regelmatig op. Dat is zonde, want je hebt naast je werk ook nog een privé leven. Uiteraard is het fijn als je gedurende je werkdag en ná het werk nog vol positieve energie zit. Maar regelmatig zit je er even doorheen, terwijl er een oplossing voor is. Jouw energie kan op een zeer fijne en makkelijke manier weer worden terug gebracht.

Alle antwoorden zitten in je eigen lichaam.

Je hoeft maar één handeling te verrichten om weer energie te voelen, om alert te worden en te kunnen doen wat je wilt doen.

De Thymus is jouw antwoord.
Wat is de thymus en waar zit dat ‘dingetje’ dan? De thymus is één van de 9 hoofd-chakra’s die wij hebben. Hij zit ter hoogte van je borstkas, dat platte gedeelte, zeg maar. De echte (lijfelijke) thymus verdwijnt vanaf je 30ste levensjaar, maar blijft energetisch altijd bij je.

Wat betekent het als er iets “energetisch” bij je blijft? Het gevoel en de energie blijft daar waar het voorheen zat. Als iemand door een ongeluk bijvoorbeeld een onderbeen moest missen, blijft dat gevoelsmatig nog steeds aanwezig. Het gevoel, de energie maar ook de pijn blijft (fantoom pijn).

Dus ondanks dat de thymus na deze leeftijd lijfelijk niet meer aanwezig is, houdt hij dus wel zijn werking. En daar kan je dus een enorm profijt van hebben.

De plaats van de Thymus

Als je schrikt, sla je meestal op je borstkas. Dit doe je onbewust om rust te creëren, om jezelf te kalmeren, daar zit je (ont)-stress punt. (je slaat dus op de thymus)
Je ziet wel eens een aap op zijn borst slaan en maakt zich dan heel erg groot (donkey Kong). Hij voelt zich sterker en groter dan ieder ander. Daar waar hij zichzelf ‘slaat’ zit de thymus.
Deze werkt op je immuunsysteem, kracht, extra lucht en geeft positieve energie.
Klop er maar eens op. Dan zal je voelen dat je meer lucht, meer openheid krijgt én wakkerder wordt. Daarmee maak jij ook jouw thymus wakker, en daardoor zal hij jou beter kunnen beschermen wanneer er bijvoorbeeld een virus rond gaat.
Dit is een handeling die je elke dag mag doen, en zelfs meerdere malen per dag.
Geef je zelf een klopje op de borst. Maar sla jezelf niet blauw uiteraard ???? gewoon kloppen.. is meer dan genoeg.
Mini retraite

Nu weet je dat je de energie niet buiten jezelf hoeft te zoeken.

Alle antwoorden zitten in jezelf. Uiteraard heeft elke chakra zijn eigen functie, eigen karakter en ieder wordt op zijn unieke manier wakker gemaakt.

Daarom start ik vanaf Mei met een super mooie mini retraite. Dit zijn 9 magische dagen, elke week ongeveer 2 uur bij mij in Apeldoorn in een sfeervolle locatie.
1 vaste dag per week.

Tijdens deze mini retraites spreken we 9 chakra’s aan. Elke week een andere chakra, met de daarbij behorende edelsteen. In de opvolgende week, ben je bezig met de chakra die we behandeld hebben. Daardoor zal je merken dat je de nieuwe inzichten en krachten zult gebruiken die je lang verborgen hebt gehouden, of niet wist dat je ze had.
Het versterken van de chakra’s gaat in combinatie met edelstenen. Elke week komt er een nieuwe edelsteen bij, welke bij de chakra hoort. Uiteraard krijg jij je eigen edelstenen aan het eind van de 9 weken mee naar huis, mét de daarbij behorende beschrijving en het echtheid certificaat.
Door de eigenschappen van elke chakra, met de bijbehorende edelstenen, zal je merken dat je volledig tot rust en tot jezelf komt tijdens deze mooie dagdelen.
Door deze 9 mini retraites ga jij puur naar je eigen kern, en zullen al jouw persoonlijke drempels, belemmerende gedachtes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Jouw sterke kanten zullen nu juist naar voren komen. Dit is een zeer bijzondere en openbarende mini retraite.

Ook de Thymus wordt uiteraard volledig behandeld. waardoor je dus meer in jouw eigen energie blijft, zodat tijd en ruimte voor jezelf nemen geen probleem meer zal zijn.

Vergeet niet op je borst te kloppen waardoor jij je thymus aanzet, zodat jij meer energie zult krijgen. En niet meer uitgeput bent na een werkdag.

Liefs, Ruby
Personal- Insight

Wil je meer informatie, of wil je je aanmelden? Dat kan hier via social-media of via mijn mail adres ruby@personal-insight.nl

Nog meer lezen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *